تعداد بازدید: ۴۲۷۹
کد خبر: ۲۴۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۳

محرومیت تا اطلاع ثانوی برای داور ذوب آهن - پرسپولیس 

دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال خبر از محرومیت تا اطلاع ثانوی یکی از داوران هفته شانزدهم لیگ برتر داد.

محرومیت تا اطلاع ثانوی برای داور ذوب آهن - پرسپولیس 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دانیال مرادی رئیس دپارتمان داوری در خصوص عملکرد داوران بازی های هفته شانزدهم لیگ برتر گفت: گزارشی که از ناظران داوری رسید نشان از عملکرد قابل قبول آنها در دیدارهای روز دوشنبه دارد. ما چهار بازی در این روز داشتیم که هیچ کدام از داوران، اثر مستقیم در تعیین برنده نداشتند.

او ادامه داد: بازی‌های امروز نیز در سه بازی اثر مستقیم توسط داور در تعیین برنده بازی وجود نداشت. همه چیز ایده آل و رضایت بخش بود اما در بازی ذوب آهن اصفهان و پرسپولیس با وجود استفاده از VAR، متأسفانه داور مسابقه در دقایق پایانی در تشخیص تخلف پنالتی تیم پرسپولیس دچار اشتباه شد. تیم داوری VAR با وجود اینکه داور وسط را فرا خواند تا صحنه مشکوک را بازبینی کند و خطای تکل و لگد کردن پای بازیکن ذوب آهن را ببیند اما داور باز هم موافق با خطا نبوده است. به هر حال تصمیم نهایی در اعلام پنالتی با داور وسط است و او اعلام پنالتی نکرد.

رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال در خصوص برخورد با تخلف این داور تاکید کرد: با توجه به استفاده از VAR اشتباه داور قابل پذیرش نیست و از این رو داور این مسابقه تا اطلاع ثانوی محروم خواهد بود تا جزئیات بیشتری از این داور به دست ما برسد.

برچسب ها: داور ، داوری ، داوران
ارسال نظر
285
قاب خاطرات
285
گزارش تصویری
285
ویدئوها
285
آخرین اخبار

صدور آرای کمیته استیناف

کامیانی: دو دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال با عراق نهایی شد

زارع: در سخت‌ترین گروه هستیم اما ما ایرانیم/ می‌خواهیم پرچم کشورمان را در جام ملت‌ها بالا ببریم

با تو هستم در غم و شادی،ایران

واکنش احساسی نایب رئیس بانوان فدراسیون به پخش کلیپ مرحوم منصور پورحیدری هدیه ویژه فدراسیون

پیام تسلیت

برگزاری سی‌وسومین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال/ تصویب گزارش عملکرد، صورت‌های مالی و آیین‌نامه شفافیت مالی

گزارش تصویری از مجمع عمومی عادی فدراسیون فوتبال

گفت و گوی آسمانی با منصور پورحیدری

تاج: تیم ملی می‌تواند به دور دوم جهانی صعود کند/ با تلاش جمعی می‌توان به دست‌آوردهای ماندگار رسید

285
پربازدیدترین ها

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

سه رای لیگ دسته اول فوتسال اعلام شد

برگزاری نخستین تمرین صبحگاهی تیم ملی فوتبال بانوان با محوریت مرور تمرینات تاکتیکی

اعلام اسامی داوران دو بازی معوقه از دور رفت لیگ برتر

اعلام آرای استیناف

به یاد نیما نهاوندیان: تو نیستی که ببینی

اعلام رای دیدار چادر ملو و تراکتور

قدم اول ایران برای جام ملت‌های فوتسال آسیا: معرفی ۲۵ بازیکن

آقاجانیان: هدیه کریسمس بازیکنان تیم ملی را نگه داشته‌ام

285
285